Wąż do przesyłu cieczy spożywczych typ: MEY D/6-10
ID mm
OD cal
OD mm
WP bar
BP bar
R min. mm
W g/m
L m
-
.
.
.
.
.
.
.
19
3/4
28,5
6
18
190
472
40
25,4
1
35
6
18
254
600
40
32
1 1/4
43
6
18
320
887
40
38
1 1/2
49
6
18
380
990
40
44,5
1 3/4
55,5
6
18
445
1140
40
50,8
2
62
6
18
510
1315
40
63,5
2 1/2
75
6
18
635
1665
40
76,2
3
89
6
18
762
2145
40
101,6
4
115
6
18
1016
2930
40
-
.
.
.
.
.
.
.
19
3/4
30
10
30
190
556
40
25,4
1
37
10
30
254
719
40
32
1 1/4
44
10
30
320
945
40
38
1 1/2
51
10
30
380
1186
40
44,5
1 3/4
57,5
10
30
445
1360
40
50,8
2
65
10
30
510
1657
40
63,5
2 1/2
77,5
10
30
635
2078
40
76,2
3
92
10
30
762
2680
40
101,6
4
117,5
10
30
1016
3544
40
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezwonna guma EPDM.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +60°C.
Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezwonna guma EPDM.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +60°C.
Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.