Wąż do przesyłu cieczy spożywczych typ: MEY D/6-10

Wąż do przesyłu cieczy spożywczych typ: MEY D/6-10

ID mm
OD cal
OD mm
WP bar
BP bar
R min. mm
W g/m
L m
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezwonna guma EPDM.
Wzmocnienie:
2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.:
specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur:
-40°C / +120°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +60°C.

Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.

Norma:
ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezwonna guma EPDM.
Wzmocnienie:
2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.:
specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur:
-40°C / +120°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +60°C.

Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.

Norma:
ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
1 /