Wąż ssawno-tłoczny do produktów spożywczych typ: KREMA SD/10
ID mm
ID cal
OD mm
WP bar
BP bar
R min. mm
W g/m
L m
19
3/4
31
10
30
70
705
40
25,4
1
38
10
30
85
955
40
32
1 1/4
45
10
30
100
1225
40
38
1 1/2
52
10
30
120
1650
40
44,5
1 3/4
58,5
10
30
140
1830
40
50,8
2
66
10
30
160
2285
40
63,5
2 1/2
78,5
10
30
280
2797
40
76,2
3
93
10
30
360
3735
40
101,6
4
118,5
10
30
450
4725
40
Opis produktu
Warstwa wewn.: guma NBR, biała, nietoksyczna, bezzapachowa, odporna na olej i ścieranie.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne i spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Zastosowanie: wąż do ssania i tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.
Norma: ISO 1307.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne i spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +120°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +50°C.
Zastosowanie: wąż do ssania i tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.
Norma: ISO 1307.
Opis produktu
Warstwa wewn.: guma NBR, biała, nietoksyczna, bezzapachowa, odporna na olej i ścieranie.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne i spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Zastosowanie: wąż do ssania i tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.
Norma: ISO 1307.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne i spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +120°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +50°C.
Zastosowanie: wąż do ssania i tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.
Norma: ISO 1307.