Wąż ssawno-tłoczny do produktów spożywczych typ: KREMA SD/10

Wąż ssawno-tłoczny do produktów spożywczych typ: KREMA SD/10

ID mm
ID cal
OD mm
WP bar
BP bar
R min. mm
W g/m
L m
Opis produktu
Warstwa wewn.: guma NBR, biała, nietoksyczna, bezzapachowa, odporna na olej i ścieranie.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne i spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +120°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +50°C.

Zastosowanie:
wąż do ssania i tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.

Norma:
ISO 1307.
Opis produktu
Warstwa wewn.: guma NBR, biała, nietoksyczna, bezzapachowa, odporna na olej i ścieranie.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne i spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +120°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +50°C.

Zastosowanie:
wąż do ssania i tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.

Norma:
ISO 1307.
1 /