Wąż ssawno-tłoczny do przesyłu cieczy spożywczych typ: MEY SD/6-10
ID mm
OD cal
OD mm
WP bar
BP bar
R min. mm
W g/m
L m
-
.
.
.
.
.
.
.
19
3/4
28,5
6
18
50
586
40
25,4
1
35
6
18
70
760
40
32
1 1/4
43
6
18
90
995
40
38
1 1/2
49
6
18
100
1295
40
44,5
1 3/4
55,5
6
18
120
1520
40
50,8
2
62
6
18
140
1710
40
63,5
2 1/2
75
6
18
260
2000
40
76,2
3
89
6
18
310
2930
40
101,6
4
115
6
18
420
4055
40
-
.
.
.
.
.
.
.
19
3/4
30
10
30
60
556
40
25,4
1
37
10
30
75
719
40
32
1 1/4
44
10
30
95
945
40
38
1 1/2
51
10
30
110
1186
40
44,5
1 3/4
57,5
10
30
130
1360
40
50,8
2
65
10
30
150
1657
40
63,5
2 1/2
77,5
10
30
280
2078
40
76,2
3
92
10
30
340
2680
40
101,6
4
117,5
10
30
450
3544
40
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezwonna guma EPDM.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne, spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Zastosowanie: wąż ssawno-tłoczny do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne, spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +60°C.
Zastosowanie: wąż ssawno-tłoczny do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezwonna guma EPDM.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne, spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Zastosowanie: wąż ssawno-tłoczny do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne, spirala z drutu stalowego.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +60°C.
Zastosowanie: wąż ssawno-tłoczny do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.