Wąż tłoczny do cieczy spożywczych z wysoką zawartością alkoholu typ: RAKI D/10 PE

Wąż tłoczny do cieczy spożywczych z wysoką zawartością alkoholu typ: RAKI D/10 PE

ID mm
OD cal
OD mm
WP bar
BP bar
R min. mm
W g/m
L m
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezzapachowa guma UMHW-PE.
Wzmocnienie:
2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.:
specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki pogodowe.
Zakres temperatur:
-40°C / +80°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut 
przy temperaturze max. +60°C.

Zastosowanie: wąż tłoczny do przesyłu cieczy spożywczych z wysoką zawartością alkoholu (do 99%). Zastosowanie w gorzelniach, browarach, destylarniach, etc.

Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezzapachowa guma UMHW-PE.
Wzmocnienie:
2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.:
specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki pogodowe.
Zakres temperatur:
-40°C / +80°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut 
przy temperaturze max. +60°C.

Zastosowanie: wąż tłoczny do przesyłu cieczy spożywczych z wysoką zawartością alkoholu (do 99%). Zastosowanie w gorzelniach, browarach, destylarniach, etc.

Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
1 /